Chokladupplevelse på lala

Deltar du i en av mina Chokladupplevelser får du tillsammans med mig vara med om hela tillverkningskedjan från det att vi smälter chokladen till att vi packar de färdiga pralinerna.

Välj vilken grupp som passar dig/er bäst;

Sluten grupp;

Är ni en grupp om 4-6 personer som har lust att prova på pralintillverkning tillsammans så bokar ni in en tid till en sluten grupp. Du bokar genom att kontakta mig på mejl eller telefon. Tveka inte att höra av dig så bokar vi in en tid som passar just er.

Öppen grupp;

Vill du själv eller tillsammans med en vän prova på pralintillverkning kan du/ni anmäla er till en  "öppen grupp". Här deltar du/ni i Chokladupplevelsen tillsammans med andra som också anmält sig. Minst 4 deltagare krävs för att chokladupplevelsen ska bli av. 

Allergier?

All choklad innehåller spår av nöt så är du det minsta allergisk mot nöt/mandel  eller har andra allergier vill jag att du kontaktar mig innan du anmäler dig!

Chokladen innehåller också spår av gluten.

Pris;

495 kr/deltagare. Anmälan är bindande och fullt pris tas ut vid avbokning samma vecka som anmälan avser. I priset ingår alla ingredienser samt fika och naturligtvis tar du med dig dina egentillverkade praliner hem :)

Jag kommer framöver inte lägga ut några förslag på datum för kommande Chokladupplevelser utan vill istället att du som är intresserad av att prova på pralintillverkning kontaktar mig på tfn 0709 966252 eller via mejl lala.landskrona@gmail.com så kommer vi överens om tid som passar.


lala, Landskrona
Alla rättigheter reserverade 2019
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!